ma.ladyv.ru

Маникир - Зимски 2015

Маникир зима 2015

Во емисии околу посебно внимание и треба да биде модел за да го искажат идеја на дизајнерот од глава до пети. Под будното око на фотографите таа ќе се покаже на најновите трендови, не само облека, но, исто така, шминка, коса. Мода нокти Зимски 2015 година е посветен на нашата член.

Обликот и должината на ноктите

Фото зима нокти 2015 година со емисии водечките дизајнери укажуваат на тоа дека обликот на ноктите, како и нивната должина не се менува многу од минатата сезона. Во мода сите природни и полукружна нокти, краток или среден должина. Понекогаш постојат посочи форма, добро, квадратни и исклучително долги нокти на емисии оваа сезона се покажа многу малку.

Прекрасен зимски нокти

нокти трендови зима 2015 година укажуваат на тоа дека најактуелните техниката на боење е т.н. месечината нокти. Неговата покажа во различни варијации на многу дизајнери. Ова може да биде полу-круг на класична форма, и може да биде триаголник или квадрат.

Уште еден тренд е употребата на различни нијанси на боја на вино лак. Темно цреша, вино, боја на вино во близина на Црно - сите овие бои ќе бидат релевантни во текот на зимата 2015 година.Спротивен тренд - голи нокти, насликани безбоен цврсти, беж, розова беж-ноктите е, исто така, се гледа на catwalks.

Злато и сребро бои се многу популарни оваа зима. Можеби ќе сакате да се покрие целосно металик боја на лак за нокти и да се направи туника со златен врв или користете лента на злато или сребро, врз основа на контраст.

Различни бои со метален ефект изгледаат одлично на кратки нокти. Оваа сезона, популарниот нокти "Ombre" на лак со таков ефект.

Лак за нокти обложување двајца блиски нијанси се исто така популарни. Оваа година, 1/3 од бојата на ноктите со посветла боја и потемна 2/3.

Маникир Зимски 2015 1Зима 2015 нокти 2Маникир Зимски 2015 3
Маникир Зимски 2015 4Маникир Зимски 2015 5Маникир Зимски 2015 6
Маникир Зимски 2015 7Маникир Зимски 2015 8Маникир Зимски 2015 9
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Мода нокти 2015Мода нокти 2015
Светла нокти 2015Светла нокти 2015
Тековни нокти 2015Тековни нокти 2015
Помине дизајн 2015Помине дизајн 2015
Мода нокти - пролет 2015Мода нокти - пролет 2015
Што нокти во мода во 2015 година?Што нокти во мода во 2015 година?
Маникир - Паѓаат 2015Маникир - Паѓаат 2015
Модерен ноктите 2015Модерен ноктите 2015
Што нокти е сега во мода во 2015 година?Што нокти е сега во мода во 2015 година?
Маникир Трендови 2015Маникир Трендови 2015
» » » Маникир - Зимски 2015