ma.ladyv.ru

Камерон Дијаз без шминка

Камерон Дијаз без шминка

Мишел Камерон Дијаз е роден на 30 август 1972 година во Калифорнија и се стекна слава и признание по улогата во филмот "Маска". До денес, таа има повеќе од 40 улоги во филмови. Исто така, од детството Дијаз е модел biznesom.V оваа година актерка се претвора 42 години, но тоа изгледа добро, и гледајќи нивната фигура.

Убавина тајните Камерон ДијазНеколку ѕвезди може да се пофали на недостаток на искуство со пластична операција. Камерон - исклучок, бидејќи актерката не се обидува да "одат под нож" за доброто на менување на возраст карактеристики. Камерон Дијаз удобно можат да си дозволат да одат без шминка, не двоумете се да се покаже на природната убавина на папараците. За одржување на телото и лицето се во добра форма, актерката има да се следат некои правила. Прво, тоа е добра заштита, бидејќи според повеќето Камерон, тоа е дете се бори со нејзиниот проблем на кожата и со возраста тоа веќе стана навика, како и секоја година на кожата има тенденција да е волја. Да изгледа свежо и да дозволи себеси да се појави во јавноста не се составен, Камерон Дијаз сигурни moisturizes на кожата крем, достапна во заштита од сонце.

Како и повеќето познати личности, секојдневниот живот, Камерон Дијаз не занемарување правилна исхрана, се занимаваат со спорт секој ден, вклучувајќи џогирање, и во своето слободно време има тенденција да се пополни неговото хоби - сурфањето. Но, таа признава дека Дијаз, тајната лежи не во надворешните фактори, а во внатрешниот став и способноста да уживаме во секој ден. Актерката вели дека тајната на својата жалба треба да се третира со благодарност за она што го имате. Ѕвездата научил да вистински да уживаат едни со донесувањето минути на вашиот живот и да уживаат во својата работа. Покрај тоа, Камерон благодарен на моите пријатели за нивната поддршка и среќен од фактот дека таа беше толку многу среќен со моето семејство. нејзините зборови: "Јас живеам, свесни за фактот дека животот е краток и не се ветени утре."

Камерон Дијаз без шминка 1Камерон Дијаз без шминка 2Камерон Дијаз без шминка 3
Камерон Дијаз без шминка 4Камерон Дијаз без шминка 5Камерон Дијаз без шминка 6
Камерон Дијаз без шминка 7Камерон Дијаз без шминка 8Камерон Дијаз без шминка 9

Видео: Ѕвездите без Грим Ева Лонгорија, Камерон Дијаз, Парис Хилтон и други познати личности

Видео: Како Камерон Дијаз без шминка

Видео: Камерон Дијаз без шминка. 2016/08/30

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Прегледот на книга: "Уметникот е во секој" - Јулија Камерон и Ема ЛајвлиПрегледот на книга: "Уметникот е во секој" - Јулија Камерон и Ема Лајвли
Стил на Џесика АлбаСтил на Џесика Алба
Биографија Аманда SeyfriedБиографија Аманда Seyfried
Ева Лонгорија без шминкаЕва Лонгорија без шминка
Натали Портман шминкаНатали Портман шминка
Стил на Камерон ДијазСтил на Камерон Дијаз
Рејчел ЗоеРејчел Зое
Децата Мишел MercierДецата Мишел Mercier
Пријанка Чопра без шминкаПријанка Чопра без шминка
Софија Лорен - тајните на траен убавинаСофија Лорен - тајните на траен убавина
» » » Камерон Дијаз без шминка